От Дирекция „Комуникационни и информационни системи” към МВР разпространи информация,

...
От Дирекция „Комуникационни и информационни системи” към МВР разпространи информация,
Коментари Харесай

Временно няма да бъдат достъпни част от електронните услуги в портала на МВР

От Дирекция „ Комуникационни и осведомителни системи” към Министерство на вътрешните работи популяризира информация, че част от услугите, предоставяни от портала за електронни административни услуги на Министерство на вътрешните работи, както и за регистрация на контракти за продажба на пътни транспортни средства от нотариусите, свързани с Националния указател на транспортните средства и техните притежатели, краткотрайно няма да бъдат налични. Причина е осъществяването на действия по миграция на систематичния програмен продукт и хардуер, на които действа Регистъра на ППС и притежателите им. Миграцията ще бъде осъществена в интервала от 17.00 часа на 26 октомври, петък, до 8.00 часа на 29 октомври, понеделник.



Възможно е да зародят усложнения и в услугите, предоставяни от Министерство на вътрешните работи към застрахователните сдружения при подписване на застраховки за МПС.

От ведомството сервират своите извинения за възможните усложнения, които могат да зародят при обслужването на жителите при регистрация на ППС с въвеждането в употреба на новата среда от 29.10.2018 година

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР