От ДФК Шампиони отправиха призив към всички да помогнат на

...
От ДФК Шампиони отправиха призив към всички да помогнат на
Коментари Харесай

Зов за помощ: Антоанета има нужда от вашата подкрепа, за да спечели битката с коварна болест

От ДФК „ Шампиони ” насочиха апел към всички да оказват помощ на майката на дете от школата да пребори подла болест. Жената се бори 4 години с хронична бъбречна непълнота и незабавно би трябвало да претърпи бъбречна трансплатция в Турция. За нея са нужни 23 000 евро, като до момента към този момент са събрани 12 000 евро.

Ето какъв апел разпространиха в обществените мрежи от варненския футболен клуб:

„ ДФК " Шампиони " (Варна) се обръща към всички свързани с клуба с молба да помогнем на жена, която е родственик на едно от нашите деца. 
Антоанета Асенова е на 41 година, майка на едно дете, като преди 4 година й е сложена диагноза - хронична бъбречна непълнота. От провежданите през това време разнообразни лечения и диети болестта не съумява да излезе в ремисия, а в противен случай прогресира с много бързи темпове, като се демонстрират и други странични болести – високо кръвно, болки в костите и др. 
Единственият вид пред дамата, преди да е станало късно и бъбреците й да откажат, е интервенция за бъбречна трансплантация в Турция, която коства 23 000 евро ( досега има събрани 12 000 ).

 

КУТИЯ ЗА ДАРЕНИЯ ЩЕ БЪДЕ ПОСТАВЕНА НА ТРЕНИРОВКИТЕ НА КЛУБА В ЗАЛИТЕ НА ТРИНИТИ ПАРК И ВСЕКИ, КОЙТО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА ПОМОГНЕ, ЩЕ МОЖЕ ДА Гражданско отделение НАПРАВИ.

 

ОТКРИТА Е И ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА В ЕВРО, КЪДЕТО СЪЩО МОЖЕ ДА ВНАСЯТЕ СРЕДСТВА.

ЦКБ АД
IBAN: BG28 CECB 979044H0 5295 00
BIC: CECBBGSF


Антоанета Руменова Асенова

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР