От десетилетия пред силния пол стои една сякаш неразрешима загадка

...
От десетилетия пред силния пол стои една сякаш неразрешима загадка
Коментари Харесай

Мъжете не ни разбират? Ами, има защо!

От десетилетия пред мощния пол стои една като че ли неразрешима мистерия – Как да разберем една жена? Те са в положение да завладеят космоса, да измислят ваксини против рак, да... Но да схванат държанието на дамата е отвън техните сили, написа „ Woman Day “.

Какво най-често те не могат да проумеят?

1. Прекомерна грижа за външния тип

Разбира се, всеки мъж желае да види красива жена до себе си, само че ето парадокса – те не са в положение да схванат нашите терзания и прекарвания за прически, облекла и грим. И нашите привички провокират у тях удивление. Можем да се оглеждаме през 30 секунди, непрекъснато да изправяме косата си, а някои от нас не излизат без грим даже до магазина за самун.

2. Любов към неестествеността

Салоните за хубост са цялостни с надписи за отстъпки и промоции за удължение на мигли, коса и нокти. От телевизионните екрани ни се споделя за чудесата на пластичната хирургия и достиженията на актуалната козметология, които ще ни оказват помощ да станем по-привлекателни в очите на мъжете и ние, наивниците, имаме вяра в това. Но това е неприятен шанс – представителите на по-силния пол са уверени, че нашата естествена хубост е най-хубавото, което имаме. Вземете го под внимание.

3. Вечно закъсняване

Идването малко по-късно от избраното време е друга женска линия. Необходимо е да се подготвите преди среща, да се погледнете няколко пъти в огледалото и да се уверите в личната си неустоимост. Обичаме, когато те ни чакат. Но дали те го схващат по този метод?

4. Намеци

Просто сме уверени, че мъжете би трябвало да разгадават всичките ни стремежи. Може би по тази причина ни изненадва толкоз доста, че не схващат намеците ни. А ние сме уверени, че ние сме споделили съвсем всичко в прав текст...

5. Отношението към другари

Целувате собствен другар по бузата и изстрелвате „ Много ми липсваш “. Съгласете се, наподобява необичайно, а в този момент си представете по какъв начин наподобява това в очите на гаджето или брачна половинка ви. Те просто не схващат за какво се назоваваме взаимно с умалителни. Мъжете имат по-сдържани връзки с приятелите си, тъй че постоянно не харесват нашите.

6. Любов към детайла

За нас изборът на килим в банята или цвета на завесите в спалнята е прелестно обвързване. И подхождаме към това с цялата отговорност. Мъжете просто не схващат по какъв начин може да се отдели толкоз време за дреболии.

7. Диети

Коя жена не желае да е стройна? Правилното хранене, броенето на калории и безкрайното претегляне – всичко това е част от нашата битка с непотребните килограми, от които на мъжете им се замайва главата. Можем с възторг да им кажем по какъв начин сме отслабнали с помощта на диета и в отговор да чуем, че би трябвало да спортуваме, а не да се занимаваме с нелепости. Затова е по-добре да се похвалите с идеалната си фигура пред приятелките си, те несъмнено ще схванат какво ви коства.

8. Промяна на настроението

Една жена може да е на седмото небе от благополучие и в идващия миг да плаче, че никой не я обича. Промяната на настроението и страстите за нас е нещо всекидневно. За мъжете обаче разликите в настроенията ни са същинска мистерия. Но най-голямото неразбиране за тях идва в интервала на „ женските дни “. Как да се държат с нас в този миг? Не е ясно...

9. Бъбривост

Можем да отговаряме на въпрос и по-късно да се увлечем толкоз от личната си история, че просто забравяме това, за което сме били питани. Жените са подготвени да разискват всяко малко нещо с часове, до момента в който мъжете са привикнали да показват мислите си малко, ясно и делово. Малко евентуално е той да ви каже, че е ходил до мола, имало е ликвидация и е съумял да купи последния чифт невероятни маратонки, за които е трябвало да се бори с други мъже в магазина.

10. Постоянни разяснения

Мъжете са привикнали да демонстрират любовта си посредством постъпките си, само че това не е задоволително за дамите. Ние обичаме с ушите си и желаеме да чуем приятни думи. Освен това сме склонни да измисляме проблеми и да се тревожим за тях. Затова просто би трябвало да знаем отговорите на милион въпроса: „ Добре ли се чувстваш с мен? “, „ Обичаш ли ме? “, „ Смяташ ли ме за красива? “... Мъжете имат друга логичност – в случай че той един път е споделил, че те обича и нищо не се е трансформирало, не е належащо да го повтаря всеки ден./tialoto.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР