От десетилетия Ford Mustang е истинска легенда в американската автоиндустрия

...
От десетилетия Ford Mustang е истинска легенда в американската автоиндустрия
Коментари Харесай

Легендарният Мустанг от Да изчезнеш за 60 секунди“ се продава за $270 000

От десетилетия Ford Mustang е същинска легенда в американската автоиндустрия и фантазия на множеството почитатели на " мускулестите " коли. Заради голямото търсене и все по-малкото налични бройки класическите модели на марката от края на 60-те и началото на 70-те години стават все по-скъпи.

Fusion Luxury Motors развива печеливш бизнес, като изкупува остарели и разрушени модели на Mustang, създадени през 1967 година и 1968 година и изцяло ги преобразява, с цел да наподобяват като Елинор - блестящата кола от холивудския блокбъстър " Да изчезнеш за 60 секунди ".

 Снимка 320312
Източник:

Компанията от Лос Анджелис, която е дилър на коли от висок клас, залага на манията по Mustang, засилена в допълнение от паметния филм с Никълъс Кейдж, и печели добре от това.

Копията на именития автомобил са публично лицензирани, а цената им е внушителните 270 000 $. Въпреки това към този момент са продадени 12 от тях, споделя притежателят на компанията Йоел Уазана.

 Снимка 320340
Източник:

Всяко копие на Елинор е основано напълно по поръчка. Клиентите могат да избират от богат лист от разнородни варианти за външния тип, интериора и механичните характерности на първокласното возило.

Целта е основаването на оптимално мощна страст у притежателя и привличането на вниманието на останалите хора.

 Снимка 320324
Източник:

За тези, които имат потребност от скорост, свръхзареденият мотор с мощ 750 конски сили може да бъде инжектиран с азотен оксид (нитро система), което го прави още по-мощен.

Цветовата скица на автомобила може да бъде персонализирана - сиво с черни линии (точно като филмовата версия), алено и бяло или матово черно.

 Снимка 320326
Източник:

" Това е доста, доста сходно на филмовата кола. Единствената разлика е, че има по-модерни улеснения ", споделя Уазана, който се влюбва в класическата ретро кола незабавно щом я вижда.

Но в случай че желаете да имате една от тези неповторими коли, би трябвало да се наредите на опашка и да се заредите с самообладание - актуалният лист чакащите е за към година напред. " Отнема ни към 2000 човекочаса, с цел да я създадем ", показва Уазана.

 Снимка 320327
Източник:

Но именитият Mustang надалеч не е единственото достолепие на Fusion Luxury Motors. Освен него компанията продава бронирана машина за 700 000 $, употребена във кино лентата " Робокоп " и Ferrari 250 Europa от 1953 година за 2.5 милиона $.

Компанията умее да притегля и популярни клиенти като риалити звездата Клои Кардашиян и боксовият първенец Флойд Мейуедър.

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР