От десетилетия американците се опитват да направят война в Иран

...
От десетилетия американците се опитват да направят война в Иран
Коментари Харесай

Политически анализатор: От десетилетия американците се опитват да направят война в Иран

От десетилетия американците се пробват да създадат война в Иран и това може да се потвърди посредством всички тези дейности, които бяха и с танкерите да вземем за пример преди няколко месеца, всички тези обвинявания. Това сподели в изявление за Агенция „ Фокус “ политическият анализатор Дахер Ламот по отношение на убийството на иранския военачалник Касем Сюлеймани от американски войски в Багдат.
“Те даже упрекнаха Иран в присъединяване на атентатите от 11 септември, което беше неуместно. Всички тези дейности подсказват, че те желаят тази война с Иран. Единственото, на което можем да се надяваме, е, че в последна сметка посредством договаряния, посредством отстъпки може да се избегне това нещо “, добави той.
Думите на американският президент Доналд Тръмп, че убийството на иранския военачалник Сюлеймани е било за да се предотврати война, Ламот дефинира като странни и лицемерни. " Защото преди да бъде определен за президент на Съединени американски щати, той има редица туийтове, тъй като той употребява доста постоянно тази обществена мрежа, в които упреква Барак Обама, че желае да започва война с Иран. Тези туйитове са налични на всички места и е малко необичайно, че той споделя едно нещо, само че в действителност дейностите са му напълно разнообразни. Неговите думи са едно, а дейностите са напълно друго нещо. Аз намирам много огромно двуличие в това да убиеш боен военачалник, който е извънредно известен освен измежду иранците, само че и измежду опозиционери в самия Иран и отвън Иран разкритикуваха това нещо “, изясни анализаторът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР