От ден на ден пишещият поезия рекламист Константин Трендафилов, по-известен

...
От ден на ден пишещият поезия рекламист Константин Трендафилов, по-известен
Коментари Харесай

Мъжка дружба: Папи Ханс се напъха в леглото на Наско Колев

От ден дневно пишещият лирика рекламист Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, съкратява от ден на ден дистанцията с рапъра Атанас Колев.

Опасната непосредственост стигна до равнища, които се набиват в очите на феновете на „ ВИП Брадър “, написа LifeOnline.bg.

След като към този момент коментирахме наблюденията на почитатели на шоуто, които установяваха, че поетът със съмнителна половост е неразделно залепен за бившето гадже на Мария Илиева, дружбата им претърпя ново развиване.

Засега сценаристите не са подчертали върху породилото се сред двамата младежи „ другарство “, само че източник от кухнята на предаването твърди, че Коцето е неотменна компания на чаровника с варненски акцент.

Наско и Папи се хранят постоянно дружно един до различен, един диван ги събира на номинации, паралелно са на задачи, даже когато съквартирантите просто си приказват на припек в двора, двамата отново си вършат компания.

Последната стъпка на тяхното „ мъжко “ другарство е двамата да се съберат в едно общо легло.

По-точно, в случай че би трябвало да навлизаме в елементи, Папи се настани в леглото на Колев, макар че по контракт беше упорствал за независима спалня.

Вярно е, че Кулагин окупира спалното помещение отредено за него и Папи, а в последните дни, даже не го позволява вътре.

Макар и към този момент да не разполага със личния си креват, в общата спалня на съквартирантите има въпреки всичко и празни кревати, които обаче Трендафилов явно не желае да употребява и избира да гушка възглавницата на Наско.

Понятно, не виждаме нищо неприятно в възходящата мъжка дружба сред надарените момчета, дали обаче бъдещият гинеколог Колев е наясно, че до момента в който той си мисли за възможен предстоящ план (дует) с сътрудника си, Папи от своя страна точи лиги и се надява на освен това от другарство.

Осезателна непосредственост беше видяна и по време на петъчния ваучър в Къщата, когато съквартирантите пяха и танцуваха. На някои от песните те се събраха и прегърнаха в кръг, като Папи и Наско отново бяха паралелно един до различен с преплетени зад кръста ръце.

Припомнете си, че Папи Ханс беше спряган за гадже на поп певицата Дара. Връзката им обаче неведнъж бе подлагана на подозрение, а светските клюкари шушукат, че всичко е чист Пи-Ар, преференциален и за двамата.

От една страна Дара отклонява вниманието от същинските обстоятелства към персоналния си живот, а Коцето запушва устите раздуващи истории за съмнителния му полов бекграунд.

Преди да влезе в Къщата на Биг Брадър се появи информация, която по-късно той отхвърли, в нея се споделя, че Коцето си признал за гей забежки на млади години, само че мъжката обич не му се харесала.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР