От Демократична България не и е страх от изброи, но

...
От Демократична България не и е страх от изброи, но
Коментари Харесай

Министър Божанов: Избори по време на няколко кризи e лошо решение, ще има сложни коалиции

От " Демократична България " не и е боязън от изброи, само че апелът постоянно е бил да се върнем на масата на договарянията и да забележим какъв е националният интерес. Нашият апел е бил към " ИТН " да се върнат на масата на договарянията в името на цели и цели, изваждане от рецесия. Нови избори може да пренаредят нещата малко, само че още веднъж ще би трябвало да се сформират комплицирани обединения, сподели още той пред Българска национална телевизия.

Начинът, по който убеждаваме депутатите е посредством проявление на кардиналната позция на държавното управление. Най-приятелско и кардинално убеждаваме. Опитваме да променим картината. Кирил Симеонов показа преди дни, че диалогът му с премиера не е включал общания за постове, изясни той.

При Борисов свадите бяха доста. Беше скандал след скандал и свикнахме с тях. Това не оправдава сегашните, само че те са разследване от сложността на коалицята. построяването на съдружната просвета е комплицирана и води до този проблем, добави още министърът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР