От „Демократична България” искат среща с мандатоносителя „Продължаваме Промяната” (ПП),

...
От „Демократична България” искат среща с мандатоносителя „Продължаваме Промяната” (ПП),
Коментари Харесай

Коалиция на ръба: ДБ иска среща с ПП за съвместното управление

От „ Демократична България” желаят среща с мандатоносителя „ Продължаваме Промяната” (ПП), с цел да обсъдят взаимното ръководство, съобщи NOVA.

„ Хубаво е съдружните сътрудници взаимно да се държим фокусирани върху това, което е нужно на България. Имаме съответни рецесии, които би трябвало да се решат”, съобщи Настимир Ананиев от „ Продължаваме промяната "..

Прагът на толерантност на Демократична България беше доближат след решението на Народното събрание да ремонтира военна техника на Украйна, а не да изпращаме оръжие, както упорстваха те.

„ Ние направихме това, което помоли президента Зеленски. Той имаше съответни молби и условия. Ние се движим по този план”, изясни Калоян Икономов от Политическа партия.

След церемонията пред Паметника на незнайния боец, Кирил Петков отхвърли да разяснява рецесиите в обединението.

Поредната рецесия във властта се разчита по друг метод от ръководещи и съпротива.

„ Не желаеме да свалим държавното управление, дори в противен случай. Искаме да бъдат взети ограничения, с цел да има постоянен политически развой в страната”, съобщи Атанас Атанасов от Демократична България.

„ Самата рецесия се сформира в най-голяма степен от некомпетентното ръководство на сегашната коалиция и ние предричаме, че ще се разпадне”, твърди Николай Дренчев от „ Възраждане”.

„ Моят апел е към опозицията - да не саботира дейностите на обединението по време на война”, разясни Настимир Ананиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР