От чисто политическа гледна точка най-добрият вариант на ГЕРБ в

...
От чисто политическа гледна точка най-добрият вариант на ГЕРБ в
Коментари Харесай

Кузман Илиев: ГЕРБ ерозира и кърви

От чисто политическа позиция най-хубавият вид на ГЕРБ сега е да се съгласи да подаде оставка. Чисто електорално с всеки ден на власт ГЕРБ ерозира и кърви. Този развой ще се ускорява, тъй като икономическата рецесия ще се задълбочава.
Това сподели пред БНР Кузман Илиев, някогашен публицист и стопански анализатор. Оставката обаче по думите му може да се окаже луфт, цялостен с неизвестности. Няма настояща политическа и парламентарна рецесия, тъй като е налице законно и работещо болшинство. Има митинги, само че явно на хора, които не са дали своят вот за болшинството, при ново разпределяне на картите ГЕРБ още веднъж биха спечелили, предвижда Илиев.

Втърдяването по отношение на митинга в този момент идва от чисто политическата игра на съдружните сътрудници в лицето на „ Обединени патриоти “, чиято твърда позиция е подбудена от подозренията, че „ при едно ново разпределяне на картите те няма да влязат в законодателната власт – напълно сериозен мотив от тяхна позиция “, означи анализаторът.

Протестът за момента е съумял да реализира неща, които в друга обстановка естествен политически спор не би съумял, счита Кузман Илиев, който дефинира оставките досега като „ доста знакови “.

„ При възможна победа на ГЕРБ на идващите избори едва ли честен победител ще е някой различен, с изключение на министър председателят Борисов, тъй като ще излезе, че той не е този деспот, за който го показват ", посочи Илиев.

Относно настояването на Българска социалистическа партия за актуализация на бюджета Кузман Илиев напомни, че напълно скоро Българска социалистическа партия излязоха от Народното събрание и не желаеха да влизат въобще, а в този момент внезапно и внезапно се връщат към главната функционалност на парламентаризма.

Актуализацията е нужна, само че тя не е незабавна, може да се случи и септември, безапелационен е Кузман Илиев.

Някои от политическите играчи блъфират и си вършат политически пиар с настояването за оставка тук и в този момент, тъй като не са подготвени за предварителни избори, разяснява Кузман Илиев. Нито новите планове на господин Цветанов, на госпожа Манолова и другите са подготвени за сходно нещо. Българска социалистическа партия има съществени финансови проблеми... “

По въпроса за експанзията към публицистите, демонстрирана по време на митингите, Кузман Илиев означи, че медийното пространство в България е извънредно наситено от корпоративни ползи, а „ медиите са маша в политическите и бизнес ползи на избрани хора и това е явно ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР