От чисто партийна и политическа гледна точка - това не

...
От чисто партийна и политическа гледна точка - това не
Коментари Харесай

Костадинов: И следващите 4 г. Варна ще е подложена на разграбване

От чисто партийна и политическа позиция - това не е загуба. За нас това не е неприятен резултат, само че е неприятен за града- той ще продължава да бъде подложен и в идващите 4 години плячкосване, на продължаваща корупция, на некадърно ръководство, на безхаберни политически решения и на продължаващ отсъстващ кмет. Това бяха първите думи на водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов, който остава на към 25% зад гербаджията Иван Портних.

" Ще продължаваме със силите, които имаме в Общинския съвет да прокарваме положителните решения за града ", сподели той.

„ Ако би трябвало да обмислям от чисто партийна и политическа позиция, за нас от „ Възраждане” това не е загуба, тъй като е резултат, който ние успяхме да създадем в единоборство с 4 от 5-те парламентарно показани партии, тъй като във Варна имаше една неповторима коалиция, която събра на едно място и Движение за права и свободи, и Вътрешна македонска революционна организация, и НФСБ, и ГЕРБ, и ВОЛЯ тъй наречените против нас от „ Възраждане”, изясни Костадинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР