От четвъртък, 29 октомври, колективните и индивидуални спортни мероприятия с

...
От четвъртък, 29 октомври, колективните и индивидуални спортни мероприятия с
Коментари Харесай

Без публика по стадионите, фенове ще има само на София Оупън

От четвъртък, 29 октомври, груповите и самостоятелни спортни мероприятия с подготвителен и спортен темперамент на закрито и намерено се организират без аудитория. Изключение се позволява за интернационалния шампионат по тенис Sofia Open 2020, като настаняването на феновете е минимум през две седалки.

Това гласи новата заповед на здравния министър проф. Костадин Ангелов. Това значи, че от идващия кръг мачовете от Първа и Втора лига в България ще се организират пред празни трибуни. Новината е изключително разочароваща за почитателите на Лудогорец, които няма да могат да гледат онлайн мача на своите любимци против британския Тотнъм от груповата фаза на Лига Европа на 5 ноември в Разград. Тъй като заповедта на здравния министър е със период до 12 ноември, в случай че тя не бъде удължена, няма да засегне двата оставащи домашен мача на ЦСКА от шампионата - против Йънг Бойс на 26 ноември и против италианския гранд Рома на 10 декември.

От друга страна почитателите на тениса ще могат да гледат онлайн шампионата София Оупън, който ще се организира от 7 до 14 ноември в столицата и ще бъде с присъединяване на много от звездите от международния тур.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР