От четири дни той беше настанен в миланска болница. Берлускони

...
От четири дни той беше настанен в миланска болница. Берлускони
Коментари Харесай

На 86-годишна възраст почина Силвио Берлускони frognews.bg

От четири дни той беше настанен в миланска болница. Берлускони страдаше от форма на хронична левкемия.

 

Бизнесменът милиардер сътвори една от най-големите медийни компании в Италия, след което преобрази политическия пейзаж в страната.

 

Медийният магнат и лидер на партията „ Форца Италия ” четири пъти оглавяваше кабинети в Рим. Самият той беше абсурден и на няколко пъти беше съден.

 

„ Берлускони оказа голямо въздействие върху италианската просвета, върху манталитета на хората. Защото още с появяването на комерсиалната му телевизия в началото на 80-те години на предишния век, Италия беше сред католическата обичайната просвета и лявата комунистическа просвета. Той вкара нов вид прогресивна мисъл, което значи обществена смяна и по-свободна гражданска ориентировка и по-свободни, да вземем за пример, полови привички ”, съобщи професорът по политически науки в университета „ Луис ” Лоренцо де Сио.  

 

„ Трудно е да си представим „ Форца Италия ” без Силвио Берлускони. Въпросът е какво може да се случи с партията след неговата гибел? От друга страна, медийната му група „ Медиасет ” съществува в бранш, който е мощно контролиран от страната. Така че връзките, които има с държавното управление, са доста значими. Всички са заинтригувани да държат „ Форца Италия ” жива, с цел да запазят тези връзки ”, означи де Сио.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР