От Булгаргаз съобщават, че успешно са приключили търга за доставка

...
От Булгаргаз съобщават, че успешно са приключили търга за доставка
Коментари Харесай

Булгаргаз осигурил целия газ за ноември

От " Булгаргаз " оповестяват, че сполучливо са завършили търга за доставка на полутечен природен газ за месец ноември 2022 година

Проведен е търг за за доставка на полутечен природен газ за месец ноември, който към този момент е завършил, осъществено е класиране в сходство с призната методика за оценка на офертите на 8 компании. Избрани  са определени два доставчика на полутечен природен газ с обезпечени слотове за регазификация и предпазване на т ерминала в Ревитуса - Mytilineos S.A. и DEPA Commercial S.A.
 Христо Алексиев даде обещание газ за ноември на цена под 200 лева
Христо Алексиев даде обещание газ за ноември на цена под 200 лева

За декември месец той е уверен, че резултатът ще бъде също доста добър

В рамките на извършената процедура са били реализирани извънредно конкурентни цени, които ще намерят отражение в препоръчаната от Булгаргаз цена на природния газ за месец ноември.

От " Булгаргаз " прецизират и че на първия стадий от търга са декларирали интерес 13 компании, 10 са отговаряли на изискванията и са били поканени да дават обвързващи предложения. До крайния период, указан в процедурата, са получени предложения от 8 компании от Европа, Азия и Съединени американски щати. Класирането се е направило в сходство с признатата методика за оценяване на офертите.

" Булгаргаз " афишира търг и за тръбен газ, чака снабдители с остатъци

Росен Христов предвижда постоянни доставки през отоплителния сезон

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР