От "Булгаргаз" са изпратили писмо, с което настояват за заплащане

...
От "Булгаргаз" са изпратили писмо, с което настояват за заплащане
Коментари Харесай

Булгаргаз предупреди за прекратяване на доставките на газ за Топлофикация София

От "Булгаргаз " са изпратили писмо, с което упорстват за възнаграждение на отговорностите, предизвестяват за наложително преустановяване на контракта за доставка на природен газ с "Топлофикация София " и упорстват за търсене на общо решение с БЕХ и страната.

Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова. По думите ѝ е нужно да бъде квалифициран пакет от вероятни решения, тъй че тези несъответствия да не се отразят на жителите.

Фандъкова уведоми общинските съветници, че през вчерашния ден се е срещнала с министрите на финансите и на стопанската система.

"Имаме тяхното схващане, че би трябвало да се откри общо решение, тъй че да не допуснем голям дисбаланс в сдружението, което автоматизирано ще се отрази на цялата енергийна система. Получих и уверението на министъра на енергетиката, че отоплителният сезон в София ще бъде обезпечен, без значение от несъответствията в цените сред "Булгаргаз " и "Топлофикация ", разясни Фандъкова.
"Всички си дават ясна сметка, че обезпечаването на топлинна сила за над 1 млн. жители на София няма безусловно никаква опция ", сподели още тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР