От bTV официално признаха, че шумно рекламираният Survivor e провал

...
От bTV официално признаха, че шумно рекламираният Survivor e провал
Коментари Харесай

Провал! Зрителите изригнаха срещу ,,Survivor“, Ваня Джаферович почна да се извинява

От bTV публично признаха, че шумно рекламираният Survivor e неуспех и през вчерашния ден епизодът свърши с 15 минути по-рано, написа Hotnews.bg.
Докато по конкурентната Нова телевизия Hell’s Kitchen вървеше чак до 23 часа, Survivor завърши в 22.45 и незабавно по-късно започнаха новините. Така единствено след две излъчвания, риалити форматът от Доминикана свива времето си в ефир, което е явен знак, че предстоят още промени в него. Зрителите желаят една от тях да е промяната на водещия. Вчера Ваня Джаферович се обърна към феновете с опрощение. Още след първия епизод на шоуто, страниците на предаването в обществените мрежи бяха заляти от отрицателни мнения и жестока рецензия към водещия и надлежно към продуцентите, тъй като са позволили Карамазов да не бъде част от новия сезон и тъй като са избрали тъкмо Джаферович.
Думите му баха част от концепцията на предаването да покаже, че предаването се излъчва в съвсем действително време и след катоф еновете са недоволни, се взимат бързи ограничения. Фенове обаче недоволстват и от смешните като компликация и много скучни игри, които от горната страна на всичко са и идентични. В два следващи епизода участниците трябваше да целят конуси. Тръгналата си Стефани сама разстреля предаването, като даде обещание да гледа риалити формата, без да превърта с отдалеченото: „ Няма да превъртам игрите, както вършат феновете “, клъвна за сбогом продуцентите татуираната кокона, която си направи безвъзмездна реклама.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР