От БСП за България“ настояваме да поканим в парламента министър-председателя

...
От БСП за България“ настояваме да поканим в парламента министър-председателя
Коментари Харесай

Нинова пита Борисов: Кой ви упълномощи еднолично да заявите, че ще платим за самолетите веднага?

От „ Българска социалистическа партия за България “ настояваме да поканим в Народното събрание министър-председателя Бойко Борисов. Днес ще ратифицирате един основен контракт за България, който е комплициран от военно-техническа и финансово-икономическа позиция. За военно-техническата експертиза ще приказват специалистите, само че през вчерашния ден министър ръководителят направи едно скандално изказване-признание.

Той сподели: „ Аз персонално настоях да си платим незабавно “. Искаме той да пристигна в Народното събрание и да съобщи това тук, пред нас, както и да дава отговор на въпроси- кой го е упълномощил да поема такива задължения. Това може би значи, че американската страна не е желала заплащане незабавно.

Предстои актуализация на бюджета. Министър-председателят изрече една неистина вчера- че ще плащаме незабавно, тъй като държавното управление е събрало пари от контрабанда и битка със сивата стопанска система. Имам въпрос към премиера – тогава за какво се постанова Народното събрание да актуализира бюджета и държавното управление да взима заем? Очевидно парите не са от битка със сивата стопанска система и от контрабанда. Мисля, че в най-висока степен, в този миг, отговорността лежи върху премиера по-късно скандално изявление за еднолично решение- да се заплати договорката в този момент и незабавно, вкупом. Настояваме той да бъде извикан и да дава отговор на въпросите на депутатите от „ Българска социалистическа партия за България “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР