От БСП внасят 7 сигнала в Софийската градска прокуратура за

...
От БСП внасят 7 сигнала в Софийската градска прокуратура за
Коментари Харесай

БСП внесе в прокуратурата 7 сигнала за изборите

От Българска социалистическа партия внасят 7 сигнала в Софийската градска прокуратура за провелите се преди дни частични локални избори. Три от сигналите касаят село Беден.

Това разгласи пред публицисти зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев пред постройката на Съдебната палата в София. Той опълчи сигналите на обвиняванията за липса на уточненост.

Добрев означи, че три от сигналите касаят село Беден . Първият от тях е против шеф, който упражнява напън върху чиновниците си да гласоподават за ГЕРБ. Вторият е обвързван с това, че изборна секция е отворила 30 минути преди изборния ден. Социалистите желаят да знаят кой е отворил учебното заведение половин час преди да стартират изборите.

" От Българска социалистическа партия желаеме да знаем дали досегашния кмет на село Галиче Ценко Чоков е взел участие в изборния развой, звънял ли е на хора по време на изборния ден ", изясни още зам.-председателят на Българска социалистическа партия и добави.

Другите четири сигнала касаят село Галиче и това дали са взели участие надписани хора в изборните описи .

Припомняме, на балотаж в неделя с преднина от 27 гласа изборите в Галиче бяха извоювани от претендента на ГЕРБ Страхил Стоянов. Кандидатът на Българска социалистическа партия разгласи, че ще оспорва изборните резултати. Напрежение и взаимни обвинявания за фалшификации и операции на вота имаше още на първия тур на изборите за кмет, наложили се, защото предходният властник Ценко Чоков се намира в ареста.

 Изборите съгласно Българска социалистическа партия: Завръщане на ретромутренската страна или Сомалия
Изборите съгласно Българска социалистическа партия: Завръщане на ретромутренската страна или Сомалия

Ценко Чоков от пандиза управлявал вчерашния избор в Галиче

Добрев нападна зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов за думите му, че село Галиче е завършил с модела Ценко Чоков в ръководството. Добрев разгласи, че е подготвил албум за Цветанов, с който желае да види в действителност " по какъв начин той завършва ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР