От БСП възразиха и попитаха какво налага тази спешност, че

...
От БСП възразиха и попитаха какво налага тази спешност, че
Коментари Харесай

НС спешно смени дневния ред в унисон с визитата на Зеленски, Манол Пейков: България е Украйна

От Българска социалистическа партия възразиха и попитаха какво постанова тази неотложност, че за часове от сряда до четвъртък сутринта са вкарани няколко нови точки и за какво не могат да бъдат отсрочени за идната седмица, само че Атанас Зафиров не получи отговор. Деян Николов от " Възраждане " пък предложи в пленарната зала да поканят вносителя на точките и засяга американския дипломат. Тук Желязков посочи, че вносителите са български народни представители.

И от двете партии - Българска социалистическа партия и " Възраждане " заключиха, че предлагането действително значи да опразним нашите хранилища с муниции и да изпратим всичко на Украйна. Предложението е от джентълмените, не съдружните сътрудници, съобщи Цончо Ганев и цитира " джентълмена Борисов, джентълмена Петков, джентълмена Иванов, джентълмена Атанасов и джентълмена Пеевски ". " Заедно, некоалиционно,джентълменски, тъй като те по този начин ръководят ", добави той. 

По време на разискването на точката за военновременните ресурси Манол Пейков възкликна: " България е Украйна сега и Украйна е България, ние сме идващите, в случай че Русия завоюва борбата там ".

" Украйна сега е фронтът на цивилизацията. Знаем, че в България има политически сили, които с протъркани коленца вървят при Митрофанова и се пробват да отвържат българския лев от еврото и да го вържат с рублата. Хора, които лъжат, че работят в полза на България, те работят в полза на Русия, дано да чуят техните гласоподаватели ", продължи депутатът от ПП-ДБ.

Неколкократно Росен Желязков му направи забележка да се придържа към тематиката с боеприпасите, а Пейков настояваше, че напълно типичен следва точката в изявлението си. 

Последва постоянната словесна престрелка от място сред него и Цончо Ганев. Ганев този път се въздържа от обиди, само че посъветва Пейков най-малко да си поставя сако от почитание към държавната институция. " Този, на който през днешния ден ще ръкопляскате, затвори и изгори живи над 100 индивида, мирни жители, не по време на война. Някой различен ще ви съди, не аз ", сподели депутатът от " Възраждане ", като засяга случая с обсадата на профсъюзния дом в Одеса надалеч преди да стартира войната.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР