От БСП-Варна свалят доверието си от своя депутат от 3-ти

...
От БСП-Варна свалят доверието си от своя депутат от 3-ти
Коментари Харесай

БСП сваля доверие от депутата-побойник, нарушил карантината си

От БСП-Варна смъкват доверието си от своя народен представител от 3-ти Многомандатен изборен регион Иван Д. Иванов, оповестиха от Българска социалистическа партия.

От Градския съвет свързват варненския народен представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " с побоя над ръководителя на Общинския съвет на БСП-Долни Чифлик - Валентин Вълчев, на 20 октомври тази година.

Сред другите аргументи за свалянето на политическо доверие се показват предишни случаи на отправяне на закани към съпартийци, оказване на напън, както и работа против ползите на Българска социалистическа партия и в интерес на нейните политически съперници, се споделя в позицията на партията.

" Такъв човек няма място в редиците на Българската социалистическа партия ", се споделя в позицията на съпартийците му, изпратена до Общопартийната контролна комисия и националното управление на Българска социалистическа партия. В нея те упорстват Иванов да бъде изключен.

Варненските социалисти упорстват на съображение чл.12 от Устава на Българска социалистическа партия за неговото изключване. Позицията им е изпратена до Общопартийната контролна комисия и националното управление на Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР