От БСП търсели някой да им подпише вота на недоверие

...
От БСП търсели някой да им подпише вота на недоверие
Коментари Харесай

ГЕРБ установиха, че социалистите живеят в друга държава

От Българска социалистическа партия търсели някой да им подпише вота на съмнение в опазването на здравето , тъй като нямат потенциала и експертния състав да го създадат. Това разгласи герберът Александър Иванов в отговор на нападките от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова при внасяне на вота на съмнение по тематиката опазването на здравето.

Според него с вота на съмнение българското общество станало очевидец по какъв начин Българска социалистическа партия живеели в друга страна и паралелна галактика , пробвайки се да повтарят една и съща мантра.

 С вота на съмнение Българска социалистическа партия оферират опция за опазването на здравето
С вота на съмнение Българска социалистическа партия оферират опция за опазването на здравето

Според Нинова в този момент доплащането ставало " под масата ", а в този момент се узаконява

Според Иванов алените са подходили изборно, тъй като са се срещнали единствено с дребните общински лечебни заведения . Едва през днешния ден са се срещнали с БЛС , защото може би към този момент вотът им е бил написан.

Системата може би в действителност има потребност от рестарт и ние ще намерим вярната формула за разрешаването на казуса на публично разискване, даде обещание Иванов от името на ГЕРБ. Той напомни всички триумфи на държавното управление в опазването на здравето.

Вместо да изброяват какъв брой здравни министри и шефове на НЗОК имало при ръководството на премиера Бойко Борисов, в Българска социалистическа партия трябвало да си зададат въпроса какъв брой пари е отпуснало държавното управление в бранш опазване на здравето , прикани Иванов.

 Българска социалистическа партия подлага на критика: ГЕРБ бъркат в джоба ни, само че не дават качествено опазване на здравето
Българска социалистическа партия подлага на критика: ГЕРБ бъркат в джоба ни, само че не дават качествено опазване на здравето

Управляващите нямали концепция за промяна

" Колко високотехнологични и преоборудвани лечебни заведения бяха открити до момента, какъв брой пари бяха дадени за разкриването на нови онкологични отделения и за тяхното лекуване ", запита реторично герберът, добавяйки, че сега тече процедура за закупуването и подмяната на всички коли за спешна помощ за спешна помощ.

Обявената промяна от Министерство на здравеопазването търси консенсус и никой не отхвърля, че има проблем , само че ГЕРБ и Оперативна програма са единственото държавно управление, което признава и цели подобряването на здравния достъп и обезпечаване за българските жители, уточни Иванов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР