От БСП смятаме, че действията на БАБХ не са адекватни

...
От БСП смятаме, че действията на БАБХ не са адекватни
Коментари Харесай

Вигенин от с. Шарково: Всички действия на министъра на земеделието са били незаконни

От Българска социалистическа партия считаме, че дейностите на БАБХ не са съответни на опасността. Не беше обяснено на хората какво ще се случва. Всички дейности на министъра на земеделието са били противозаконни. Това съобщи интернационалният секретар на ПГ на "БСП за България " и ръководител на Комисията по европейските въпроси и надзор на европейските фондове Кристиан Вигенин в предав ането "Лице в лице " по БТВ от село Шарково.

"Станах очевидец на това, че има разлика от това, което е написано на доктрина и практиката. Не са изпълнени и правила за стерилизация. Нямаше надзор кой влиза и излиза от селото. Чакали са разкопавали там където са заровени козите, самичък видях костите ", сподели още той.

"Между вземането на първите проби и излизането на резултатите са минали 20 дни. За тези 20 дни не са подхванати ограничения. Никой не е предизвестил хората, какво ще се случи с животните, в случай че пробите са позитивни за чума. Виждаме безспорна некомпетентност на съответните органи ", добави Вигенин.

"Ще не преставам да заставам в село Шарково. Длъжен съм да не отстъпвам ползите на хората. Корнелия Нинова успокои напрежението на хората. Тази болест се оказва смъртоносна, само че козите са здрави. Всички дейности би трябвало да са законосъобразно. Нека да насочим прожекторите към тези региони, и да насърчим младежите, които са тук ", моли Кристиан Вигенин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР