От БСП се заканиха следващата седмица да внесат 5 сигнала

...
От БСП се заканиха следващата седмица да внесат 5 сигнала
Коментари Харесай

БСП ще внесе сигнали в прокуратурата срещу кметове на ГЕРБ и срещу Цветан Цветанов

От Българска социалистическа партия се заканиха идната седмица да внесат 5 сигнала до прокуратурата против от кметове на ГЕРБ, както и за нарушавания в Министерството на защитата и против Цветан Цветанов.

Социалистите чакат също отговори за какво не са взети ограничения за отбрана на системата на организация „ Митници” .

Според отчет на ДАНС и разпореждане на прокуратурата, които Българска социалистическа партия демонстрираха, са открити недостатъци в системата, които разрешават източване на Данък добавена стойност и нанасяне на съществени вреди на държавните доходи.

Прокуратурата е отказала да образува досъдебно произвеждане, а от Българска социалистическа партия упорстват да се разсекрети и отчет на приходната организация по въпроса.

„ От отчета на ДАНС е видно, че в случай че имам паролата за достъп до тази система , в този момент тук с посредством телефона си мога да изтрия три тира с цигари и ще изляза от тази зала милионер, без да има последици за мен. Това се случва към днешна дата и не е противодействано против него”, означи депутатът от Българска социалистическа партия Иван Иванов.

От ГЕРБ отхвърлиха – всички рекомендации на ДАНС били изпълнени.

От отчет на финансовия министър Владислав Горанов излиза наяве, че до края на април тази година ще бъде построена и система за отбрана от злотворен код и пробиви в инфраструктурата на организация „ Митници”. Утре Горанов ще бъде изслушан от две комисии в Народното събрание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР