От БСП са готови за диалог и смятат, че разговорите

...
От БСП са готови за диалог и смятат, че разговорите
Коментари Харесай

БСП обяви, че ще участва в разговори с ИТН за кабинет

От Българска социалистическа партия са подготвени за разговор и считат, че диалозите сред парламентарните групи са нужни, даже наложителни, с цел да намерят най-верния път и да не се остави страната без ръководство прекомерно дълго време. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг в Народното събрание.

Тя изясни, че алените получили общо две предложения - от президента Румен Радев и от „ ИТН “ за съвещания за сформиране на държавно управление. Втората среща с Има Такъв Народ ще бъде в събота в Народното събрание.

Българска социалистическа партия ще вземат участие в диалозите и всичко, което ще се случи, ще бъде обществено и ще бъде отнесено към Националния съвет на партията. От Националния съвет ще получим мандат по какъв начин да продължи оттук насетне, сподели Нинова.

Разговорите не престават и медиите ще бъдат осведомени за всичко, увери Нинова. Тя чака Има Такъв Народ да предложи съдействие, цели, а от Българска социалистическа партия да следват политическите решения, които би трябвало да се вземат с груповите органи на партията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР