От БСП призоваха да се дезинфекцира трибуната след изказването на

...
От БСП призоваха да се дезинфекцира трибуната след изказването на
Коментари Харесай

Грозен скандал в парламента, ГЕРБ и БСП се хванаха за гушите

От Българска социалистическа партия приканиха да се дезинфекцира трибуната след изявлението на Спас Гърневски.

Това прикани националният представител от ПГ на "БСП за България " Александър Симов по време на дебата.

Симов се опита да рецитира стихотворение, само че бе пресечен от ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.

"Когато от тази естрада приказват комунистическите трубадури, хората, които са продавали гения си на хрумвания, които толкоз доста ненавиждат, би трябвало да дезинфекцираме трибуната по-късно ", зави още Симов.



"Мога и да се самонакажа, само че на първо време желая да накажете ръководителя на Българска социалистическа партия, която от тази естрада назова това болшинство - убийци ". Това съобщи от своя страна националният представител от ГЕРБ Спас Гърневски от парламентарната естрада откакто бе осъден със забележка.

"Ще приема наказване, всяко, даже мога да се самонакажа, само че на първо време желая да накажете председателката на Българска социалистическа партия, която от тази естрада назова това болшинство - убийци. Да бъде осъдено, тогава ще наказвате нас. Да накажете тези 17 души, отпред със Свиленски, който скача тук, които бяха обкръжили тази естрада и желаеха да смъкват ръководителя ", сподели още Гърневски.
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева му отвърна, че това е към този момент политическа декларация. Гърневски добави, че не може тя да е за един майка, а за други мащеха.
По-рано Караянчева наказа със забележка депутатите Спас Гърневски и Стоян Мирчев. Това се случи след вълнения в пленарна след изявление на Спас Гърневски от трибуната по време на дебата по президентското несъгласие върху Закона за дейностите по време на изключително състояние. Той стартира тематиката за комунизма и това провокира недоволството на левицата. Около трибуната се бяха събрали депутати от Българска социалистическа партия, квестори.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР