От БСП искат информация за приватизационни сделки от БНБ, КЗК

...
От БСП искат информация за приватизационни сделки от БНБ, КЗК
Коментари Харесай

Червените искат договори за приватизация от БНБ, КЗК, АПСК

От Българска социалистическа партия желаят информация за приватизационни покупко-продажби от Българска народна банка, Комисия за защита на конкуренцията и АПСК. Дружествата, за които питат от партията са: " СИБАНК " ; " Пампорово " АД; " Булгартабак - холдинг " ; " Българска телекомуникационна компания " ; " Химко " АД; " Крамиковци " АД и електроразпределителни сдружения.

От левицата желаят копия на приватизационните контракти в писмото си до Агенцията за приватизация и следприватизационен надзор.

Българска социалистическа партия желае и копия от договорите за прекачване на правото на благосъстоятелност върху акции от капитала на въпросните сдружения и документите за генезис на парите на купувачите.

С писмото си до Комисията за защита на конкуренцията и Българска народна банка алените питат дали институциите са се произнасяли за предоставяне на позволение за осъществяване на покупко-продажби във връзка със " СИБАНК " ЕАД и какви са били претекстовете за това.

Припомняме, че на вчерашното си съвещание Изпълнителното бюро Българска социалистическа партия взе решение за изискане на информацията за това по какъв начин и с какви средства на купувачите е осъществена приватизацията на посочените сдружения. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР