От Брюксел премиерът Бойко Борисов коментира коалиционните търкания, които бяха

...
От Брюксел премиерът Бойко Борисов коментира коалиционните търкания, които бяха
Коментари Харесай

Борисов си знае нелесния характер на партньорите

От Брюксел министър председателят Бойко Борисов разяснява съдружните търкани я, които бяха обсъждани и тази заран в Народното събрание сред Цветан Цветанов, Волен Сидеров и Валери Симеонов.

По отношение на българското държавно управление, министър председателят Бойко Борисов разяснява, че съдружните сътрудници в държавното управление не са лесни , само че това е изборът на българския народ.

" Патриотите и ние, други разновидности за коалиция няма ", изясни Борисов и добави, че непрестанно си показват почитание и съгласие. Премиерът знае характерите на всички и кой по кое време се пали повече или по-малко, и постоянно се пробва да ги успокоява и да търсят баланс. Няма други разновидности, не съм усетил неустановеност, добавя Борисов.

Припомняме, през днешния ден след траяла към час среща в Народното събрание стана ясно, че сътрудниците във властта са се разбрали. Оказа се - няма неразбирателство или в случай че е имало такива, то всички са изгладени. Изчистено е и комсомолското минало на сътрудниците.

Стигнахме до извода, че би трябвало да се срещаме по-често , акцентира Цветан Цветанов. Нямаме никакви проблеми и работим, обединението е постоянна, нямаме никакви разминавания, уточни той.

 Изгладиха недоразуменията в обединението, почистиха комсомолското минало
Изгладиха недоразуменията в обединението, почистиха комсомолското минало

Разбрали се за по-чести срещи

Вчера Цветанов съобщи, че неяснотите в обединението няма да се вземат решение през медиите, а ще желае среща очи в очи. Преди срещата пред медиите Валери Симеонов изясни, че няма напрежение сред него и Волен Сидеров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР