От борба за и против борда да не останем зад

...
От борба за и против борда да не останем зад
Коментари Харесай

Ренета Инджова: От борба ”за” и ”против” борда да не останем зад борда

От битка ”за ” и ”против ” борда да не останем зад борда. Ако в този момент стартира превръщане на левовете в евро, това ще е игра, преференциална за предприемачи, банкери и за властта, която разполага с голям фискален и валутен запас. Ако Борисов, в този сандвич, в който се е сложил, му заръчат да върви в друга посока?
Това сподели пред bTV някогашният длъжностен министър председател Ренета Инджова и добави, че валутният ръб е играл ролята на усмирителна риза.

„ Каквито и придвижвания да се правят, те ще бъдат все основаване на тласъци и претекстове за продължение на тази игра. Хазартът ще го продължим, тъй като популацията обича да играе, а пък в този момент му стопираха играта. Те го тласкат да отиде да поиграе на нещо друго “, разяснява още Ренета Инджова.

" Онова, което в петък бе признато, е нещо, което обслужва едни характерни ползи да си поиграем малко на хазарт. Играенето на хазарт от небогати хора обаче води до техния провал ",

„ Законотворецът реши по един инкриминиран метод да вкара корекция, която с нищо не е по-строга от това, което към този момент съществува като правилник “, на мнение е тя.

Летим като пеперутки и си говом за неща, които основават спомагателни земетресения. Липсват макроиконимстите, които да обяснят психолоческите последствия от това говорене, което се случва сега.

На въпрос по какъв начин Васил Божков се е трансформирал в една от най-влиятелните фигури в българския стопански живот, Ренета Инджова съобщи, че чадърът над него е сгънат от този, който го държи. Арогантното на държанието на управляващите е, че несъмнено до предходния ден са били в същата тази концесия и са държали чадъра. „ Чадърът в никакъв случай не го държи този, който върви. Този, който го държи, споделя: „ Стига толкоз, купонът свърши “, сподели тя, допълвайки, че става въпрос за промяна с други лица.

Не е допустимо в случай че тези които са в комисията и тези които са в страната са едно и също, няма по какъв начин другояче да не влязат 500 милиона.

До скоро замогването на хората, които ни демонстрират в този момент, беше невидимо. Влизането в политическия живот на тези хора размества пластовете. Предстои промяна на местата.

Действията по инвенцията на Съединени американски щати е с желание да се влезе в дълбините на процесите. Вероятно се цели като се хванеш най-лесния и най-показващия се край плетката да стартира да се разплита.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР