От болницата, където се намира синът ми, ни заявиха, че

...
От болницата, където се намира синът ми, ни заявиха, че
Коментари Харесай

Майката на загиналия в Брюксел мъж: Не зная как синът ми е попаднал в китайското посолство

От болничното заведение, където се намира синът ми, ни обявиха, че се постанова по най-бързия метод да си го приберем, тъй като стоял там към този момент осем дни и би трябвало да го освободят. Тогава ни и попитаха дали се отхвърляме да го приберем, само че изрично им казахме, че ще си го върнем в България. Това показа в ефира на Българска национална телевизия Елка Дочева, майка на мистериозно починалия 36-годишния Искрен Йорданов, чието тяло бе намерено в китайското посолство в Брюксел.

,,Свързахме се с траурна организация и оттова ни споделиха, че самата процедура по превозването на тялото е доста скъпа, само че ще създадат отстъпка и цената ще ни излезе към 2400 евро единствено за превозването на тялото. Другите разноски за ковчега и така нататък ще бъдат отделно'', изясни покрусената майка и добави, че синът ѝ е работил в немска компания и към него не е имало българи, а единствено чужденци.

Тя призна, че преди време синът ѝ е взимал наркотични субстанции след развода със брачната половинка му, само че в последните пет години е бил чист.

,,Не мога да си обясня по какъв начин е попаднал в китайското посолство. Просто няма по какъв начин да е попаднал там'', сподели в умозаключение майката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР