От болница Пирогов заявиха, че не са участвали в диагностицирането

...
От болница Пирогов заявиха, че не са участвали в диагностицирането
Коментари Харесай

Пирогов”: Нямаме нищо общо с диагностицирането на Стайко Стайков

От болница „ Пирогов ” обявиха, че не са взели участие в диагностицирането на Стайко Стайков. В известие до медиите от лечебното заведение допълват, че сходни изказвания са неистина и целят да манипулира публичното мнение.
От „ Пирогов” са безапелационни, че Стайко Стайков е бил диагностициран и освободен от ареста от експерти и от лечебно заведение, които нямат нищо общо с болница „ Пирогов”.

„ Тиражираните изказвания, поставящи под подозрение професионалната обективност на екипа на болница „ Пирогов”, при правенето на здравна експертиза на лица, които са обществено известни, са неистина, която основава отрицателни настройки към лекарското съсловие и общо съмнение в институциите”, пишат от болничното заведение.

През февруари Апелативният профилиран съд остави под „ домакински арест” Стайко Стайков, наследник на предприемача Миню Стайков. Сатйков-младши беше търсен няколко месеца с европейска заповед за арест. Неочаквано се появи в „ Пирогов” с изказванието, че е бил похитен.

Синът на Миню Стайков е упрекнат за присъединяване в незаконна група за пране на пари, данъчни закононарушения и разпространяване на незаконни цигари.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР