От болната на здравата глава се прехвърля един проблем, който,

...
От болната на здравата глава се прехвърля един проблем, който,
Коментари Харесай

ГЕРБ: Минеков опитва да се хареса на новата власт, това е отмъщение

От болната на хубавичко глава се трансферира един проблем, който, с изключение на зрелището, не носи никаква добавена стойност. Това е мнението на управлението на ГЕРБ, което чакаше в централата си културния министър Велислав Минеков, който входира молба да изоставен партийната си централа, ситуирана на два етажа в НДК.

Той в последна сметка остави писмото си при защитата на постройката, а до офисите на партията стигна единствено пристигналият дружно с него дълготраен протестиращ Йоло Денев, който безшумно следи спонтанния брифинг на ГЕРБ.

„ Не можах да схвана какъв е смисълът от този цирк, тъй като, в случай че някой не си е гледал календара, сме 2021 година към момента, въпреки че стартира да се усеща като 1944 година – министър да обикаля офисите на партии и да ги подканя да изоставен е род, който не сме виждали през последните 30 година “, съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

Той дефинира като „ безсрамие “ опита „ една партия да се лимитира да си извършва функционалностите “ и акцентира, че населяват офисите „ безусловно законосъобразно от най-малко 14 години “.

„ Етажи под нас стоят празни, стоят в доста по-окаяно и занемарено положение “, означи и депутатът Росен Желязков. Според него „ този театър се прави, с цел да се удовлетворят тези, които се радват на всички процеси по изчегъртването на ГЕРБ.

Според зам.-председателя Даниел Митов Минеков „ взема образец от Бойко Рашков и неговите репресии в предизборната акция и е решил, че като провежда акция против ГЕРБ, ще стане любим на новозадаващата се коалиция и ще остане министър “.

„ Минеков е еманация на овластената надменност и нецензурност, която се стимулира от президента Радев. Това явно е опит за възмездие “, сподели още някогашният външен министър.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР