От близо три години сърцето на Риана бе заето от

...
От близо три години сърцето на Риана бе заето от
Коментари Харесай

Риана, Хасан Джамил и разделени ли са двамата

От близо три години сърцето на Риана бе заето от саудитския милиардер Хасан Джамил. Певицата го определяше като най-голямото благополучие в живота й, а ние, за жалост, по този начин и нямахме щастието да ги забележим като публична двойка на някое светско събитие.

И евентуално няма и да имаме тази опция, тъй като последната вест в светските среди е, че Риана и Хасан към този момент не са дружно. Не е ясно тъкмо от кой момент датира раздялата, само че ни кара да се замислим, че в действителност от дълго време не сме виждали техни папарашки фотоси.

За сметка на това, барбадоската изпълнителка бе видяна в компанията на рапъра ASAP Rocky на концерт в Ню Йорк в памет на откривателя на изпълнителя.

Двамата са се забавлявали намерено, а следващата им поява дружно още веднъж поражда клюки дали не са двойка. Подобни имаше и през 2013 година, когато работеха по взаимен план, само че демонстрираха повече от колегиални връзки. През 2018 също си бяха съмнително близки на фешън ревю, което наподобява не е дразнело Джамил, написа The Sun.

Само преди няколко месеца Риана съобщи в свое изявление, че Хасан е мъжът на живота й, която я е предиздвикал да се почувства подготвена за съществени стъпки като брак и дете.

Но дали тази любовна идилия в действителност се е изпарила и певицата и рапъра не са просто близки другари, евентуално единствено ще допускаме, тъй като Рири заобикаля да приказва за персоналния си живот. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР