От близо месец украинските деца живеят в мрачната реалност на

...
От близо месец украинските деца живеят в мрачната реалност на
Коментари Харесай

Деца от Украйна изпяха надеждите си за мир

От близо месец украинските деца живеят в мрачната действителност на войната. Хиляди от тях се укриват в студени и тесни изби, а други са принудени да изоставен дома и родината си. Най-малките са комплицирани и уплашени, тъй като за тях е мъчно да схванат за какво Русия нападна Украйна и за какво войната продължава. Докато си играят, те към този момент строят барикади и се бият с „ неприятните “, с фантазията естественият им живот още веднъж да се върне и да се радват на нехайно детство.

В този дух – група надарени деца, взели участие в разнообразни състезания, записаха ария, с която да привлекат вниманието на света към протичащото се и да призоват за мир. Песента носи името „ Нашето небе “, а основател на концепцията е Екатерина Комар. Тя споделя в Инстаграм: “Това е моят персонален принос, който мога да дам и да обърна внимание към нашите ангели пазители, които вярват в успеха на Украйна. “



Текстът е преведен и на британски в границите на няколко часа в бомбоубежище. А част от него е изключително трогателен и гласи: “Не желаеме повече сълзи нито болежка. Вече не сме деца.(...) Ще го изпеем и на съветски, с цел да схванат всички и в Минск, и в Москва..

И в случай че политическите водачи не са в положение да сложат точка на войната, то посланието на хилядите деца ще се чува още дълго и ще тежи на съвестта на оня, който продължава да разделя света.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Катерина Комар (@kateryna_komar)
Символичен митинг с празни бебешки колички в Украйна
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР