От близо година певицата Лора Караджова е разделена с бащата

...
От близо година певицата Лора Караджова е разделена с бащата
Коментари Харесай

Лора Караджова остави детето на мъжа си! А тя гордо заяви: Вече мога да обикалям баровете вечер!

От близо година певицата Лора Караджова е разграничена с бащата на щерка си Алиса - Валентин Славов. 4-годишното момиченце сега живее с баща си в родния му град Варна, а с майка си се среща няколко пъти в месеца, научи HotArena.

Прецених, че е по-добре за нея през лятото да бъде край морето. Аз имам доста работа през този сезон, вървя по участия и нямам физическата опция да се грижа за нея ”, изяснява изпълнителката, писа „ Уикенд “.

Лора сама признава, че татко й Данчо Караджов много постоянно поема грижите за хлапето, а през останалото време то е с Валентин във Варна, където дори е записано на детска градина.  

Сега имам повече време за себе си. Ходя на фитнес, с цел да подкрепям добра форма, а вечер, в случай че не работя, обикалям питейните заведения с приятелки ”, споделя певицата, която отново се е върнала към остарялата си пристрастеност – алкохолните запои. Тя от много време се слави като щура купонджийка, само че около майчинството за малко се откъсна от нездравословните привички и неприличните занимания.

След раздялата със Славов изпълнителката още веднъж го блъснала на живот и се втурнала в търсене на нов мъж, издават осведомени. „ Пожелавам си най-накрая да срещна същинската обич! Вярвам, че и на мен иска ми се случи ”, показа наскоро русокоската, която претърпя доста разочарования в персоналния си живот, само че още не се е отказала да откри пътя към щастието си. 

Лора и Валентин изкараха дружно близо 4 години, само че нямаха подписан брак – той по този начин и не се осмели да й сервира годежен пръстен. Плод на любовта им е дребната Алиса, която сега живее с татко си в морската столица, където е родена преди 4 години. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР