От близо две години Дженифър Анистън е отново разведена и

...
От близо две години Дженифър Анистън е отново разведена и
Коментари Харесай

Дженифър Анистън не обича да правят това с нея

От близо две години Дженифър Анистън е още веднъж разведена и още веднъж сама. Бракът й с Джъстин Теру последва ориста на този с Брад Пит и през днешния ден 50-годишната актриса не крие, че няма нов мъж до себе си.

Нещо повече - тя употребява всяка опция, с цел да се похвали какъв брой добре се усеща като необвързана . Джен се любува на живота и свободата си и даже от работа няма доста време за срещи.

В момента Анистън е заета със фотосите на втория сезон на The Morning Show - сериалът, в който си партнира с Рийз Уидърспун и Стив Карел.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от jennifer aniston (@jennifer_aniston_the_official) на Окт 7, 2019 в 6:15 PDT

Въпреки че Джен е безапелационна, че се усеща ужасно като необвързана, нейните другари очевидно не мислят по този начин. " Мразя да ме сватосват. " , призна тя в изявление с Хауърд Стърн преди дни, написа Daily Mail.
 Дженифър Анистън, The Morning Show, най-трудните й дни и по какъв начин кариерата я прави щастлива
Най-трудните дни на Дженифър Анистън

Какво й взе и какво и даде славата

Явно сходни опити са чести, с цел да съумеят по този начин да ядосат актрисата. А след любовните й разочарования в последните години няма нищо чудно в това, че избира не да търси любовта, а да изчака тя сама да я откри . И нека този път да е вечно....
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР