От близо два месеца кралица Елизабет Втора живее в самоизолация

...
От близо два месеца кралица Елизабет Втора живее в самоизолация
Коментари Харесай

Ще видим ли отново кралица Елизабет Втора

От близо два месеца кралица Елизабет Втора живее в самоизолация в замъка Уиндзор дружно със своя брачен партньор принц Филип. Пандемията от COVID-19 отсрочи десетки обществени задължения и пътувания на главата на монархията във Англия. А възобновяване им в този тип, с който бяхме привикнали до момента, е сложено пред огромна въпросителна.

Кралицата е в най-рисковата група и заразяването с новия ковид може да й коства живота. Въпреки че е в положително здравословно положение, никой не би поел усъвършенстван риск . Притесненията са станали още по-големи откакто синът на кралицата принц Чарлз се болести най-вероятно на някой от многочислените си задължения, включващи срещи с десетки хора.

За свое положително и за това на монархията, Елизабет Втора размени срещите очи в очи и обществените изказвания с такива на запис. А появите й онлайн към този момент са анулирани за неустановен интервал от време , написа Harper`s Bazaar.
 Снимка 478891

Най-вероятно кралицата няма да пожелае да се върне към нормалния си темп до момента в който не бъде основана ваксина против COVID-19, която е потвърдено ефикасна и тя не й бъде сложена. До този миг обаче евентуално ни разделят години, по тази причина шансът повече в никакъв случай да не забележим по какъв начин кралицата маха на тълпата е значителен.

Все отново, тя неотдавна навърши 94 години и е въпрос на време да съобщи короната и цялата власт на своя наследник принц Чарлз . И въпреки някои да считат, че това няма да се случи, до момента в който Елизабет Втора е жива, други към този момент са уверени, че този миг е все по-близо.
 Принц Хари, Меган Маркъл и по какъв начин означиха рождения ден на кралица Елизабет Втора
Необичайният привет на Хари и Меган към кралицата

И един по-различен празник

Засега кралицата не е изоставила своите задължения и ги прави от разстояние. Но актуалното й неявяване е най-дългото през 68-те години , в които е отпред на английското кралско семейство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР