От близо 4 години Антон Хекимян е неразделен с известния

...
От близо 4 години Антон Хекимян е неразделен с известния
Коментари Харесай

Антон Хекимян харчи шефската си заплата за манекена Тунджай! Двамата обикалят света на разноски на журналиста

От близо 4 години Антон Хекимян е неразлъчен с известния в стилните среди манекен Тунджай Мустафа-Туни . Красавецът от каталога на „ Визаж " и журналистът в рамките  единствено на последните 6 месеца са били на повече от 5 екскурзии в чуж6ина дружно, видя „ Ретро “.

Последната им дестинация е бил безконечният град Рим. Преди това пък са били на дълга и екзотична почивка в Египет, където се докоснали до античната просвета по тези земи, видели онлайн пирамидите, както и митичния град Луксор. Гмуркали се под водите на Червено море и релаксирали под палмите край басейните на 4-звездния ризорт „ Джаз Макади Оазис ".

Антон и Тунджай са посетили дружно още Будапеща, Солун, няколко гръцки острова, както и доста от красивите региони и явления в Турция. И до момента в който беше водещ на утринния блок на Би Ти Ви, ергенът Хекимян взимаше извънредно висока заплата в размер на 8 хиляди лв.. Откакто заема директорския стол в отдел „ Новини и настоящи излъчвания " на медията, журналистът прибира двойно на предходното си заплащане, до момента в който приятелят му манекен изкарва много по-скромни възнаграждения от фотосесии и ревюта.

Колеги на Хекимян се чудят по какъв начин близкият му Тунджай устоя на финансовите темпове на тв шефа, като показват своите подозрения, че е допустимо екскурзиите и на двамата журналистът да заплаща от своя личен джоб. Дори и когато са в чужбина,

Тунджай и Антон заобикалят да се снимат дружно. Обикновено театралничат пред забележителностите поотделно. По огромни празници и на сбирките с общата им компания другари, около която се срещнали, обаче не се тормозят да си вършат радостни селфита с чаши в ръце. В столицата двамата също постоянно могат да бъдат видяни дружно както на разходка, по този начин и на спектакъл едно от обичаните им занимания в последно време.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР