От близо 2 г. Станулов е задържан, като последната година

...
От близо 2 г. Станулов е задържан, като последната година
Коментари Харесай

Лейтенант на поморийския бос Иван Слънцето поиска да излезе на свобода предсрочно, съдът го отряза

От близо 2 година Станулов е арестуван, като последната година прекарва зад стените на Централния софийски затвор

Надеждите на Божидар Станулов да излезе на независимост бяха посечени. Той е апетитен за един от дилърите на поморийския необут Иван Слънцето, оповестява вестник " България Днес ".

От близо 2 година Станулов е арестуван, като последната година прекарва зад стените на Централния софийски затвор. Наскоро той се пробва да излезе, само че очакванията му са попарени.Апелативният арбитър в София Десислав Любомиров удостоверява решението на градските магистрати, че пандизчията има още да се поправя в зандана.

Остават му 5 месеца, а от работа е икономисал 3 месеца.

От пандиза описват за Станулов, че има проблеми с отношението към правонарушението, метода на живот и обкръжението, корист с опиати и уменията за мислене. Рискът от рецидив при него е междинен, като е сведен от 51 на 46 точки.

Отнася се отговорно към работата си, само че е наказван. Няма доказателства за трайна резистентност на настройките на наказания за водене на закономерен метод на живот, безапелационни са затворническите управляващи. С мнението им се съгласяват и магистратите, които са безапелационни, че пандизчията може още да се поправи.

За последно Станулов влиза в правосъдната зала през май м.г. Прави го, с цел да се признае за отговорен с още един приятел за наркоразпространение. Спипан е от ченгетата при започване на октомври 2021 година да къта дрога в жилището си в столичен квартал. Там униформените се натъкват на над 270 г амфетамин за 8300 лева и други опиати като екстази и кокаин за общо 25 бона.

През юли 2018 година при тараш в дома на Станулов криминалистите откриват над 30 грама коноп, кокаин, амфетамин, метамфетамин и хероин. За притежанието им дилърът е наказан на 2 година килия и санкция от 5 бона.Божидар е със приблизително обучение и публично работи като продавач.

С брат му държат компания за превоз и автомонтьорски услуги. Неофициално обаче припечелва в пъти повече, откакто се взема решение да продава отрова за Иван Митов-Слънцето.

Пред закрития към този момент спецсъд Станулов признава, че е разпространявал опиати за боса, като се договаря с прокуратурата за 1 година и 10 месеца затвор. На подсъдимата пейка по делото са изправени с изключение на Иван Митов още Марио Говедарев, Методи Зайков, Петър Димитров, Димитър Тодев и Стойко Стоев. Те се признават за незаконна тайфа, работила от началото на 2014 година до август 2016 година в Слънчев бряг. Като неин началник Слънцето отнася 3 година решетки. Останалите се измъкват със затвор сред 1 година и 8 месеца и 2 година, единствено Стоев получава колкото тартора
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР