От Бил Гейтс сме свикнали да получаваме препоръки за книги,

...
От Бил Гейтс сме свикнали да получаваме препоръки за книги,
Коментари Харесай

Сериалът, който Бил Гейтс препоръчва да гледаме

От Бил Гейтс сме привикнали да получаваме рекомендации за книги, които е добре да прочетем, само че не и за сериали. Той обаче употребява персоналния си блог (GatesNotes), с цел да предложи един съответен сериал.

 Бил Гейтс и годишният му лист с книги
Какво ще чете Бил Гейтс това лято

Пет книги с рекомендация

Става дума за сериала " Силициевата котловина " . Основателят на Microsoft написа, че може да преброи на едната си ръка книгите и филмите, които разказват акуратно обстановката в Силициевата котловина. Той акцентира книгата Fire in the Valley като добър хроникьор на това какво е било първоначално и какви са били взаимоотношенията му със Стив Джобс.

Както и биографията на създателя на Apple, написана от Уолтър Айзъксън. Но съгласно Бил Гейтс, в случай че желаеме да разберем по какъв начин работи Силициевата котловина сега, би трябвало да гледаме сериала на HBO, който носи същото име.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Silicon Valley (@siliconhbo) на Ное 19, 2018 в 10:34 PST

" Силициевата котловина " наблюдава премеждията на група другари, които доста желаят да съумеят в света на технологиите. Гейтс отразява обстоятелството, че сериалът е комедиен, само че и че доста пъти пародията визира същински тематики.

Той отдава заслуженото на продуцентите и сценаристите, тъй като правят доста сериозна изследователска работа преди всеки един сезон. Миналата година той е бил измежду хората, с които те са се срещнали, с цел да схванат повече за историята на Силициевата котловина.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Silicon Valley (@siliconhbo) на Апр 2, 2018 в 7:44 PDT

Бил Гейтс обаче има една дребна забележка към сериала на HBO. И тя е, че " Силициевата котловина " показва дребните компании като доста способни, до момента в който огромните компании постоянно са представяни като нелепи и неспособни.

 Как Бил Гейтс чете книги
Как Бил Гейтс чете книги

Съвети от един от най-богатите хора в света

Гейтс приключва с информацията, че е гледал всеки един епизод от първите четири сезона. А сега наваксва с тези от пети сезон, който беше пуснат тази година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР