От БФС поставиха като цел пред националния отбор класиране на

...
От БФС поставиха като цел пред националния отбор класиране на
Коментари Харесай

БФС постави за цел класиране на Евро 2024

От БФС сложиха като цел пред националния тим класиране на Евро 2024. Националите са в група със Сърбия, Черна гора, Унгария и Литва в евроквалификациите, които стартират след броени дни. Заместник-изпълнителния шеф на футболната ни централа Христо Запрянов призна, че е време " трикольорите " най-сетне да намерят място на огромен футболен конгрес.

" Ние, в случай че не сме оптимисти, не можем нищо друго да създадем, с изключение на да се надяваме да не е следващият, а последният опит за класиране. В последните години имаше доста случаи, в които бяхме доста близо. Не ни доближаваше една точка. Бяхме на полуфинален бараж от класиране на Европейско. В един миг 24 или 25 точки завоюва националният тим, до момента в който други се класираха с по 14 на огромен конгрес. Доста условия се насъбраха в този тим. Всички считаме, че е назрял моментът съществено да се гони класиране. Много хора споделят, че групата е преодолима. Естествено, че е супер сложна, имайки поради геополитическата обстановка и съперниците. Всяко ново начало носи очаквания след себе си ", сподели Запрянов.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Националният тим ще продължи да играе отвън София, загатна още той. Както е известно, сега селекцията на Младен Кръстаич семейства в Разград, само че напълно скоро и стадион " Христо Ботев " в Пловдив ще е подготвен, което ще даде още една алтернатива на БФС.

" Аз самият, а и други сътрудници към този момент сме обсъждали тази концепция. Един тип " Road Trip ". Така е в Италия и Испания. Дори към този момент и в Англия. Целта е да доставиш страст на допустимо най-вече хора. Всичко обаче зависи от оборудванията. Това, което мога да кажа за Разград е, че ползата към мача в петък с Черна гора е сериозен. Нашата концепция е да играем на допустимо най-вече игрища ", разяснява още Запрянов пред " Дспорт ".

Той приказва и за положението на националния отбор и за наградите, които са контрактувани с играчите при вероятно класиране.

" Антон Недялков тренира, не е освободен. Надяваме се да играе. Имаше кадрови проблеми, само че за всяка позиция Младен Кръстаич има избор. Той носи отговорност. Бих споделил на почитателите да поддържат тима. Тепърва се гради и има потребност от поддръжка. Говорено е за наградите. Преди началото на квалификациите постоянно има среща сред президента, селекционера и капитана. Всички страни ще са удовлетворени, в случай че България се класира. Друго не мога да разгадавам ", приключи Запрянов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР