От Берое като отрекоха футболистите да бойкотират клуба. Старозагорци уточняват, че

...
От Берое като отрекоха футболистите да бойкотират клуба.
Старозагорци уточняват, че
Коментари Харесай

Берое призна: Има забавяне на заплати

От Берое като отхвърлиха футболистите да бойкотират клуба.

Старозагорци прецизират, че не са упражнявали, тъй като футболист от отбора е трябвало да бъде опериран по неотложност.

Ето какво оповестиха от Берое без редакторска интервенция:

„ ПФК Берое желае да внесе изясненост за своите почитатели, по отношение на обстановката в клуба, след появилите се в медиите информации за „ протест “ в тима, които не дават отговор на истината.

Отборът продължава да води подготвителния си развой, за идващия дуел с Локомотив Пловдив, по проект.

Предвид събитията и цялата информация, която се появява в разнообразни медии за неизплатени заплати и непроведени тренировки – играчите и управлението на Берое прецизираме каква е истината.

„ Всъщност имаше закъснение на последното заплащане, само че се надяваме, че тази обстановка ще бъде уредена допустимо най-скоро, защото предходната заплата е изплатена в точния момент. Заслужава да се посочи също, че повода тренировката да не се организира е, че съотборник трябваше да бъде опериран по неотложност.

Вярваме, че всичко ще бъде решено скоро и всички сме обединени към задачата да изкачим Берое допустимо най-високо! “, посочи един от капитаните на Берое – Тиаго Сейхас, който е по-запознат със протичащото се от медиите.

ПФК Берое моли заинтригуваните от клуба медии да ревизират своята информация подробно преди издание. При въпроси по отношение на положението, обстановката на тима и изявленията, пресслужбата на клуба е разполагаем. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР