От Белия дом заявиха, че не опитват да налагат ограничения

...
От Белия дом заявиха, че не опитват да налагат ограничения
Коментари Харесай

САЩ: Не ограничаваме Израел как да действа

От Белия дом обявиха, че не пробват да постановат ограничавания на Израел, откакто американски медии оповестиха, че дейностите по суша се забавят, с цел да може Пентагонът да ускори отбраната на военните си бази в Близкия изток.

Говорител на президента Джо Байдън отхвърли да разяснява решението на еврейската държава да ускори сухопътните интервенции, само че повтори, че Вашингтон поддържа правото на Израел да се отбранява.

Съединените щати правят оценка след въздушните им удари по обекти в Сирия, за които се твърди, че са свързани с Революционната армия на Иран. От Пентагона към този момент обявиха, че са работили в отговор на офанзивите с ракети и дронове против техни бази и боен личен състав в Ирак и Сирия през последните седмици. 

 
Никой не търси спор с Иран. Искам да поясня, че - както сподели и министърът на защитата - това беше изцяло настрана и друго от протичащото се сред Израел и Хамас. Президентът ясно съобщи, че ще работи, с цел да отбрани военния личен състав на Съединени американски щати в района.
Джон Кърби, представител на Съвета за национална сигурност на Съединени американски щати

 

А Джо Байдън се е срещнал с външния министър на Китай, часове откакто стана ясно, че изтребител на Пекин е минал на три метра от американски бомбардировач над Южнокитайско море. 

" Подчертахме, че Съединените щати и Китай би трябвало да работят дружно, с цел да се оправят с световните провокации ", сподели още той.

От Белия дом още веднъж позволиха, че може да се организира възможна среща сред президентите на Съединени американски щати и Китай. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР