От Байерн (Мюнхен) обявиха, че ще затегнат още повече контрола

...
От Байерн (Мюнхен) обявиха, че ще затегнат още повече контрола
Коментари Харесай

Голямо предизвикателство пред охраната на Байерн - Бешикташ

От Байерн (Мюнхен) оповестиха, че ще затегнат още повече контрола при влизането на “Алианц Арена” за идния мач против Бешикташ от Шампионската лига във вторник. Целта на германците е на стадиона да не бъде позволен нито един последовател на турския клуб.

Бешикташ към този момент публично се отхвърли от билетите за своите последователи от боязън те да не причинят нови проблеми. Преди година ултрасите вилняха в Лион, поради което на тима от Истанбул беше наложена условна глоба за изваждане от евротурнирите. Според нея в случай че в идващите две години хулиганите причинят нови ексцесии, Бешикташ незабавно ще бъде отхвърлен от шампионатите под егидата на УЕФА. Предстоящият конфликт в Мюнхен е избран като рисков и в тази връзка управлението на “черните орли” единствено се отхвърли да има поддръжка на трибуните.

Bayern officially announce that Besiktas have renounced on their fans' allocation of 3,800 tickets for next week's UCL game at Allianz Arena due to fear of being excluded from European competitions. All tickets will therefore be sold to Bayern fans. pic.twitter.com/8Lnl7ne4LD
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) February 16, 2018
В Бавария обаче са уверени, че мнозина ентусиасти на гостуващия отбор ще създадат всичко допустимо да се смесят с локалните ентусиасти и да влязат, което е причина за нови главоболия за защитата. По тази причина инспекциите на входовете ще бъдат още по-щателни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР