От баскетболния отбор на Берое излязоха с позиция на своята

...
От баскетболния отбор на Берое излязоха с позиция на своята
Коментари Харесай

Берое с претенции към съдийството след мача с Шумен

От баскетболния тим на Берое излязоха с позиция на своята публична страница във “Фейсбук ” във връзка с дуела против Шумен от четвъртия кръг на НБЛ, приключил с триумф за шуменлии със 77:74. Старозагорци смятат, че отсъжданията на реферите очебийно са повлияли на крайния резултат и задават въпроса дали по някакви аргументи това ще бъде наклонност против клуба им или е форма на незначителност. Съдии на срещата бяха Станимир Русев, Иван Методиев и Живко Маринов.
 Невероятен панер със сирената донесе първа победа на Шумен за сезона Невероятен панер със сирената донесе първа победа на Шумен за сезона
Публикуваме написаното от Берое без редакторска интервенция:

“Приятели, ние загубихме в Шумен поради личната си неубедителна, да не кажем слаба игра, само че има неща които не могат да се подминат и би трябвало да се изговорят. 

В хода второто полувреме от срещата и несъмнено в последната минута считаме, че отсъжданията на реферите очебийно повлияха на крайния резултат. 

Отзад напред - ние твърдим, че Секулов прави явни крачки при последното притежание в срещата от което получаваме съдбоносна тройка. По същия метод твърдим, че има очеизваден фал на бранителя ( вместо наказания фал в нападение) в контакта му против Хъдсън, към 50 сек преди края, който трансформира хода на срещата.... И прочие и прочие да не изброяване, един куп неща наказани или пропуснати, във щета на Баскетболен Клуб * Берое *. 

Бихме приели всичко това за неуместно стичане на събитията, в случай че грешките на съдиите бяха направени в двете направления. Но колкото и да търсим такива с тежест към 15 точки в наша изгода, освен това единствено второто полувреме на срещата... Е не, не намерихме. Просто липсват такива! Тук пред нас изниква разумния въпрос касаещ съдийството - това по някакви аргументи ще бъде наклонност по отношение на клуба ни или е форма на незначителност?

Нека потенциалите да проучват и да си отговорят ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР