"От баща ми Иван Славков ми остана само "лунният часовник".

...
"От баща ми Иван Славков ми остана само "лунният часовник".
Коментари Харесай

Тодор Славков: От баща ми, ми остана само лунният часовник - slava.bg

"От татко ми Иван Славков ми остана единствено "лунният часовник ". Историята на този часовник е доста забавна. Въпросният "муун уоч " е този, с който са стъпили на Луната, и са му го подарили. Американски е. Не помня обаче на кого той го подари. После след години аз му взех същия, който и през днешния ден се създава. На една от последните ни срещи той ми го даде за шанс. И той остана у мен. След това с него завоювах шоуто "Биг брат ", показа Тодор Славков.

Така с днешна дата синът на Иван Славков - Тодор, който е любим на младото потомство, изяснява обстоятелството, че не е милионер и никакви милиарди не му е оставил татко му. "Занимавам се с бизнес, заплащам си налозите. Милиардите, за които се написа и приказва, са митология. Аз, в случай че ги имах тези пари, нямаше да пребивавам в България, нямаше и да работя ", безапелационен е Славков.

48-годишният мъж от година и повече не върви по нощни заведения, алкохол също не пие. Вече е осъзнал, че за малко е можело да стане пияч.

"Дълго време, преди да спра да пия, осъзнавах, че имам проблеми с алкохола. Което е най-важното - самичък би трябвало да направиш първата стъпка. До ден сегашен половината ми другари мислят, че са елементарни пияници, а не могат да проумеят какви закоравели алкохолици са. След "Биг брат " стопирах с алкохола. Но в предаването на доста неща се научих. Най-вече на това, че не трябва човек да се взима прекомерно на съществено. Аз и в този момент си пребивавам живота и не преча на близките ", споделя Малък Тошко.

И той като множеството си другари е имал доста сложни моменти в живота, само че не е от хората, които падат духом. "Преди си хабих нервите ненужно, в този момент имам възприятието, че към този момент пресявам нещата, за които да се нервирам. Трябва в действителност метафизичен да се гледа на нещата. Животът си продължава. Аз като цяло не съм си правил илюзии, че ще бъда позволен до властта ", изяснява неуспеха на партията си "Напред, България " сега Тошко

"Винаги съм казвал, че Тодор Живков е най-хубавото нещо, което се е случило на България за последните 100 години ", твърди обичаната тв звезда. За коледна почивка Тодор Славков се готви най-много с щерка си Катерина. Двамата постоянно вървят на ски и по този начин си почиват отвън столицата.

"Нямам страхове за детето. Майка й я държи изкъсо, което ме радва. Но и Катето е положително дете - ученолюбиво, има доста гении, дай боже, да надмине всички в рода ни ", надява се Славков.

Като бил дребен, обичаният внук на Тато си играел с Борис Велчев и Станишев. "Аз не бях положително дете, само че татко ми, както можете да се досетите, ме възпитаваше строго. Иначе си бях капризен. Тогава не го осъзнавах, одобрявах за даденост доста неща, за които моите връстници по това време не са и мечтали. "

Синът на Батето не крие, че още от дребен се е опитвал постоянно да подражава на известния си баща, а обичаните му моменти от детството са дните, прекарани в планината. Само той и татко му. Като внук на Тодор Живков детските години на Славков се разграничават от тези на връстниците му. Той поддържа връзка единствено с стеснен кръг от "избрани деца " на тогавашните първи в страната. Като дребен Тошко си играе със Сергей Станишев и Борис Велчев.

"С Борис Велчев не съм се виждал от дете, т.е. от 30 години. Със Сергей също от доста от дълго време не съм се виждал ", споделя Славков за другарите от детството си.

За Коледа дребният Тодор получава като подарък един от първите компютри у нас. Вкъщи постоянно събирал децата на шефовете от Политбюро, с цел да се порадват и те на чудото на техниката. Тодор Славков с горест си спомня дребното моменти, в които е бил дружно с майка си Людмила и своя татко. "Каквото и да приказват, бяхме щастливи. Сега изключително преди Коледа ми липсват доста родителите ", признава Малък Тошко.

Още носи соцхалат Тодор Славков си има обичан халат от тийнейджърските си години, който пази и до през днешния ден. Малък Тошко и до ден сегашен се разхожда у дома тъкмо със същия модел, който му шият по поръчка. "Винаги посрещам посетители заран с този халат. Пазя си първия още от младежките ми години, само че към този момент не го нося. За сметка на това ми шият сходен по поръчка. Дори и платът е същият ", споделя Славков, написа България през днешния ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР