От бързината, хладнокръвието и убедеността в крайния резултат съм склонен

...
От бързината, хладнокръвието и убедеността в крайния резултат съм склонен
Коментари Харесай

Приятел на Пейо: Допускам, че тъщата е убивала и преди

" От бързината, хладнокръвието и убедеността в крайния резултат съм податлив да позволи, че тази е убивала и преди. Защо е била сигурна ли? Ами в случай че Пейо се беше отскубнал? Очевидно е била сигурна, че един път стисне ли го, няма мърдане ". 

Това съмнение изрече във фейсбук другар на убития Пейо Пеев. Ето какво още споделя той: 

Гледам в този момент всякакви вести по отношение на убийството на Пейо Пеев и какво да видя - Ботьо Ботев седнал и изяснява по какъв начин не можело то това две дами да убиели един мъж. Първо, на Ботьо някой да му каже, че Пейо по-принцип е/беше много слаб и миличък.

Сега, когато за последно го видях на 5 януари, просто беше един фантом. Макс 50 кила с мокри облекла. Изпиха му душичката му изпиха. Супер измършавял, премалял и изпит. Като го изпращах на потегляне, имах възприятието, че до мен стои художническа директория с два-три чертежа вътре. Лист. Всяка една от тия две изродки е по-тежка от него по настрана.

Освен това на Ботьо му припомнете за техника за удушаване от задна седалка с ключ, дето всякакви хора ги учат на тия неща по какъв начин тъкмо се вършат бързо и дейно през облегалката на седалката, които са използвани даже и против превъзхождащи те по тегло. Особено в случай че едната се грижи за ръцете ти и лежи върху тебе - нито можеш да запалиш колата и да включиш на скорост и да се изтресеш някъде, нито да имаш ръце да се противопостяваш, Габриелчето може и да се е погрижила да извади ключа, с цел да не хване Пейо да възпламени и да ги разбие и двете в някой дирек, до момента в който го морят.

И да не се изтъпанчва Ботев по този начин самоуверено по малкия екран и да основава внушения без нужните данни, че наподобява все едно започва недобронамерена акция.

От бързината, хладнокръвието и убедеността в крайния резултат съм податлив да позволи, че тази е убивала и преди. Защо е била сигурна ли? Ами в случай че Пейо се беше отскубнал? Очевидно е била сигурна, че един път стисне ли го, няма мърдане. Нали по този начин е думата - по Външно е цялостно със слушалки и агентура. Дали по тази причина не е цялата тази секретност - закрити порти, покрити лица.

Една публично значима секс скандал персона умъртви публично незначим инженер и хоп затворен достъп.

Че то в правото - искане за дело при затворени порти е допустимо единствено в случай, че делото може да навреди повече на жертвата, в сравнение с упреквания. Пейо е мъртъв, тъй че няма по какъв начин повече да му се навреди, тъй че това е чудовищно нарушаване на правата на жертвата в тази ситуация пред очите на всички ни!

Освен това по какъв начин по този начин освобождават пълноправен убиец в домакински арест, сякаш да се грижи за децата, в случай, че те не са при нея.

Ама тя трие фейсбуци, върти телефони в този момент, провежда зли сили, може би даже заличава някакви доказателства. И това става пред очите на всички ни и не чух нито една медия да задава тези въпроси.

Какви публицисти сте бе? Стегнете се! Ами в случай че пострада в този момент другият юноша или някой от роднините? Кой ще е виновен?

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР