От Барселона ще се опитат да привлекат 19-годишния Сесар Хелаберт

...
От Барселона ще се опитат да привлекат 19-годишния Сесар Хелаберт
Коментари Харесай

Барса ще се пробва за най-големия талант на Реал М за последните години

От Барселона ще се опитат да привлекат 19-годишния Сесар Хелаберт от Реал Мадрид, написа AS. Изданието го дефинира като " най-големия гений, който " Ла Фабрика " е произвеждала през последните години ".

Каталунците се пробваха да го привлекат от Еркулес още през 2015 година, само че тогава той мина в школата на мадридчани. Договорът на атакуващия халф изтича следващата година, като ползата към него е огромен. В своите редици го желаят още Манчестър Юнайтед, Арсенал, Борусия (Дортмунд), Лион, Валядолид и Сарагоса, като " артилеристите " са най-напористи. В момента младият футболист играе за дубъла на Реал, където дебютира още преди две години. В клуба се надяват да удължат неговия договор, като Зинедин Зидан също му е огромен почитател. Тъй като обаче играчи като Хамес Родригес, Гарет Бейл и Лукас Васкес най-вече са запаси в първия състав, скоро надали ще се стигне до негов пробив там, добавя вестникът.

Barcelona are planning an audacious raid on the Bernabéu for highly rated attacking midfielder César Gelabert: https://t.co/9rUglvMojQ pic.twitter.com/UZmdJ4kdmF
— AS English @ (@English_AS) April 7, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР