От Барселона публикуваха специално обръщение на вече бившия наставник на

...
От Барселона публикуваха специално обръщение на вече бившия наставник на
Коментари Харесай

Валверде се сбогува чрез благодарствено писмо до феновете

От Барселона разгласиха особено послание на към този момент някогашния ментор на отбора Ернесто Валверде, в което той благодари на почитателите, управлението, чиновниците и играчите на каталунците.
 Официално: Барселона уволни Валверде, новият треньор е Кике Сетиен “Скъпи почитатели,

Периодът ми като ментор на Барселона доближи своя край. Бяха доста прочувствени две години и половина още през цялото време. През това време претърпях както доста радостни моменти, празнувайки победи и титли, по този начин и някои тежки и сложни такива. Но на първо място желая да подчертая прекарването ми с почитателите и тяхната обвързаност към мен през този интервал.
A goodbye letter from Ernesto Valverde: ‘My time as manager of FC Barcelona has come to an end...’
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 14, 2020 Бих желал да благодаря на президента Джосеп Мария Бартомеу и на Борда на шефовете за това, че ми разрешиха да повеждам този тим, както и за тяхната религия в мен от самото начало. Също по този начин бих желал да изкажа благодарността си за поддръжката и отношението на всички хора в клуба през двете години и половина и най-много на тези, които работят в първия състав и към него и с които съм споделил толкоз доста моменти в подготвителната база и гостуванията ни. Разбира се, че желая да благодаря и на играчите за цялата работа и за напъните им, които ни разрешиха да отпразнуваме дружно четири трофея. Оттук нататък им искам всичкия шанс на света, както и на новия треньор - Кике Сетиен.

По една прегръдка за всички.

Да живее Барса, да живее Каталуния”, се споделя в посланието на Валверде.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР