От Барселона не са готови да извадят колосална сума за

...
От Барселона не са готови да извадят колосална сума за
Коментари Харесай

ПСЖ предпочита Дембеле пред Коутиньо

От Барселона не са подготвени да извадят колосална сума за Неймар и затова търсят други способи за реализиране на договорка с Пари Сен Жермен. Вчера Le Parisien написа, че френският първенец към този момент е дал отговор с “не” на питане за възможен трансфер. Това обаче не отхвърля каталунците. Вестник Sport написа, че в неофициални диалози от “Камп Ноу” са предложили Филипе Коутиньо плюс 100 млн. евро. Парижани обаче избират в договорката да бъде включен сънародникът им Усман Дембеле.

Има вид - за на реализирането на характерни финансови интервенции - в началото Дембеле да бъде преотстъпен с алтернатива за откупуване. По същия метод през 2017-а година ПСЖ взе Килиан Мбапе, като поради платените 222 млн. евро за Неймар не разполагаше с нужните финанси за закупуване. Тогава договорът с Монако беше за наем на стойност 35 млн. евро плюс наложително откупуване след края на сезона против 145 млн.

Сега в Каталуня всички чакат Неймар да се намеси и обществено да изрази желанието си да се завърне в Барса. Към момента той към момента не е коментирал нищо. Иначе Дембеле е в радара и на Байерн (Мюнхен).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР