От Балкан отрекоха нападките за разпускане на баскетболния отбор до

...
От Балкан отрекоха нападките за разпускане на баскетболния отбор до
Коментари Харесай

От Балкан отрекоха твърденията за разпускане на юношите

От Балкан отхвърлиха нападките за разформироване на баскетболния тим до 19 години, каквито изказвания се появиха.

Един от състезателите на отбора упрекна президента на първенците Михаил Михайлов посредством обява в затворена група на Facebook, че е отборът ще бъде разхлабен. От Балкан обаче имат подадена поръчка за присъединяване в Държавното състезание в тази възрастова група.

От клуба дефинираха написаното в обществената мрежа за „ манипулативен и подвеждащ” текст.

Ето и цялото известие от БК Балкан, поместено на формалния уебсайт на отбора:

БК Балкан отхвърля изказванията от фейсбук обява, написана от профил с име Balkan Botevgrad на 13.09.19. Написаният текст е манипулативен и подвеждащ и не дава отговор на желанията на БК Балкан по отношение на детско-юношеската школа на клуба.

През сезон 2019/20 БК Балкан ще взе участие в Държавното състезание по баскетбол на България с тим за юноши до 19 години. Заявката за присъединяване е подадена на 12.09.2019, което опровергава изказванието, че БК Балкан няма да има тим юноши.

Клубът ни ще има тимове във всички възрасти в мъжка част - мини момчета 8, 10, 12-годишни. Момчета до 13 и 14 години, кадети (16) и юноши (19), както и един тим в женска част - девойки до 19 години.

Ръководството и треньорите на БК Балкан почитат всички състезатели в своя клуб, които вземат участие в подготвителния развой и способстват за развиването и триумфите на баскетболен клуб ”Балкан”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР