От Българския футболен съюз показаха новите екипи на националния отбор,

...
От Българския футболен съюз показаха новите екипи на националния отбор,
Коментари Харесай

БФС показа първия юбилеен екип на националите

От Българския футболен съюз демонстрираха новите екипи на националния тим, които са отдадени на 100-годишнината на централата.

В мачовете против Литва и Сърбия футболистите на България за пръв път ще показват особено направени за мотива фланелки, гащета и чорапи, които ще бъдат пуснати в продажба и в комерсиалната мрежа на БФС.

За пръв път в модерната си история националните тимове на България ще имат три разнообразни екипа, като в дуелите си против Литва и Сърбия от квалификациите за Евро 2024 ще заложат на обичайна бяла фланелка, а останалите две разновидности ще бъдат показани в идващите седмици като част от честването на годишнината от проведения футбол у нас.

Отличителен графичен детайл и в трите екипа е релефната материя и на трите фланелки, въодушевена от Голямата базилика в Плиска, един от най-важните монументи на ранно-средновековната българска просвета. Елементът участва и в чорапите на тима, които са както следва – червени, бели и златни.

Материята на екипите също е от най-високо качество, с тил, който обезпечава в допълнение проветряване по време на мач. Гащетата пък са в модерната „ баскетболна “ кройка и свършек в златно. На гърба на всички фланелки е юбилейното лого на Българския футболен съюз, показано по време на церемонията „ Футболист на годината “ при започване на 2023-а. Всички екипи са от еко-материя, създадена на 100% от рециклирана пластмаса (13 половинлитрови пластмасови бутилки се употребяват за изработката на една фланелка), което пък е в звук с посланието за резистентност и отговорност към околната среда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР